Home > Pensioen > E-book: P.E.B. weg ermee?! – over uitfasering Pensioen in Eigen Beheer
E-book: P.E.B. weg ermee?! – over uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

E-book: P.E.B. weg ermee?! – over uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

Hierbij de link naar ons nieuwste e-book: P.E.B. weg ermee?! In dit e-book staat een bundeling van artikelen over een zéér actueel onderwerp: de door de wetgever beoogde uitfasering van het pensioen in eigen beheer. Het e-book is opgesteld tijdens het wetgevingsproces en geeft daardoor een mooi kijkje in de overwegingen en bedoeling van de wetgever.

Het e-book is niet alleen nuttig voor de DGA en diens (ex-)partner, maar zeker ook voor de (pensioen)adviseur, fiscalist en accountant. Bij vragen of behoefte aan ondersteuning omtrent dit onderwerp kunt u contact opnemen met notaris Ton Lekkerkerker of pensioenadvocaat Frédérique Hoppers.

Altijd op de hoogte van de allerlaatste stand van zaken rond pensioenen? Abonneer u via http://www.dzw.gr/b0c7c op onze digitale nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen van ons kennisportal http://www.dzw.gr/ebfc4 in uw inbox.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen